EDİRNE / KEŞAN - Merkez Anaokulu

Merkez Anaokulu

Aşağı zaferiye mah.Kreş sokak. No1 KEŞAN /EDİRNE
Vizyon
”Eğitimde çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak öğrenmeyi öğrenen yaratıcı bireyler yetiştirmek için enerjik pozitif ekip ruhuyla, okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştıran lider okul olmak" tır.
Misyon
Keşan Merkez Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel ,duygusal, zihinsel ve soysal gelişimlerini sağlamak,yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak,onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma davranışlarını kazandırmak,Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen,milli,manevi değerlere bağlı,kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst,hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel eşitlik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :İkili eğitim ve Çocuk Kulübü
08:00-13:00 13:00-18:00
Şehir içi minübüs ve yürüyüş mesafesindedir.
Servis bulunmaktadır.
Okulumuz ilçemizin sakin ve güzel yerinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Edirne şehir merkezine 1.5saat uzaklıkta olup,ilçe merkezinde ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.